miercuri, 25 iulie 2007

Internet Banking-ul si protectia mediului

Un studiu recent arata citeva din beneficiile platilor on-line. Astfel, daca toate gospodariile americane si-ar plati facturile exclusiv on-line:
.
- s-ar economisi 2.3 milioane tone de lemn, adica 16.5 milioane de arbori;
- s-ar reduce consumul de combustibil cu 27 milioane BTU, ceea ce e suficient pentru a alimenta cu energie orasul San Francisco pe o perioada de un an;
- s-ar evita eliminarea in atmosfera a 8.5 milioane de particule de oxizi de azot, echivalentul a celor emise de 763,000 de autobuze si 48,000 de camioane grele...

via: finextra

Evalueaza acest articol:

joi, 19 iulie 2007

Lansare Piraeus Online Banking

Piraeus Bank Romania a lansat de curand propriul serviciu de Internet Banking: Piraeus Online Banking. Banca a ales sa puna lanseze cate o versiune dedicata fiecarei categorii de clienti:

- Piraeus Online Banking Personal
- Piraeus Online Banking Business

Conform detaliilor expuse pe site-ul serviciului, varianta business beneficiaza de cateva optiuni suplimentare, specifice acestei categorii de utilizatori: utilizatori fara drept de semnatura, posibilitatea de configurare a semnaturilor conjugate si a limitelor de suma pe operatiuni.

Operatiunile disponibile sunt numeroase. Pe langa cele obisnuite, intilnite la mai toate serviciile de Internet Banking ale bancilor din Romania, Piraeus Online Banking dispunand si de optiunea de standing orders, optiune utila mai ales persoanelor fizice.

In ceea ce priveste rapoartele (extrase de cont, solduri, operatiuni cu cardul) precum si transferurile intre conturile proprii, Piraeus Bank Romania comunica pe site-ul serviciului ca acestea sunt in timp real.

Securizarea accesului se face pe baza de token. Datorita modalitatii de securizare a accesului aplicatia are o flexibilitate ridicata in ceea ce priveste browserul si sistemul de operare.

Nu in ultimul rand, Piraeus promite clientilor de Internet Banking asistenta telefonica 24 de ore din 24.

Din pacate, deocamdata nu exista o varianta demo a aplicatiei, asa ca pentru a afla mai multe, fie apelati la serviciul telefonic, fie va adresati celei mai apropiate sucursale.

Piraeus Online Banking este al 22 lea serviciu de Internet Banking care functioneaza in prezent in Romania.

Evalueaza acest articol: