miercuri, 28 aprilie 2010

Nou: Internet Banking de la RBS

RBS România lansează un serviciu de internet banking, care poate fi utilizat de persoane fizice pentru efectuarea mai multor operaţiuni, inclusiv plăţi în lei şi valută, constituire de depozite sau schimburi valutare, a anunţat, miercuri, instituţia de credit.
se mentioneaza intr-un comunicat preluat de Mediafax. Conform comunicatului, noul serviciu se numeste iBanking si are o taxa de activare de 50 RON, insa nu are taxa de administrare (abonament). Dupa reteta deja cunoscuta si practicata de toate bancile din piata, reducerile la operatiunile efectuate sunt substantiale comparativ cu cele la ghiseu.

Evalueaza acest articol:

marți, 13 aprilie 2010

aproape totul despre internet banking

Nu mai critic in nici un fel initiativa celor de la money.ro, si va spun doar ca articolul merita citit daca va ginditi sa 'pasiti pe tarimul' internet bankingului. Macar ca si prima impresie. Daca vreti o analiza de piata cautati in alta parte. Cel mai probabil costurile insirate acolo sunt pentru persoane fizice, deci fiti cu bagare de seama daca vreti sa va luati internet banking pentru firma!

lectura usoara!

Evalueaza acest articol: